+381 11 2761 636
Dunavska 97, 11000 Beograd, Srbija
English    Srpski
Pratite nas:

Vatrosprem Inovacije :: Vesti

Nalazite se ovde:

Izdavanje Excellent SME sertifikata

Datum: 17.03.2021.

Excellent SME sertifikat

Kompanija „Vatrosprem inovacije“ d.o.o. sa velikim zadovoljstvom obaveštava sve svoje klijente i poslovne partnere da je od 17. marta 2021.godine implementiran Excellent SME sertifikat.

Sertifikat »Excellent Small and Medium Enterprise – Excellent SME Serbia« odnosno sertifikat za sajtove »Odlično srednje, malo ili mikro preduzeće« , izdaje Privredna komora Srbije.

Osnovna svrha sertifikata, koji se poklapa sa direktivama EU je da promiviše uspešna mala i srednja preduzeća, sigurno i bezbedno poslovanje, povećanje transparentnosti na tržištu. Dodatno pomaže klijentima i poslovnim partnerima u smanjenju rizika prilikom zaključivanja poslovnih ugovora.

Sertifikat omogućuje lokalnim i međunarodnim poslovnim partnerima uvid u postojanje kompanije, web adrese i što je najvažnije kreditnu sposobnost.

Osnova za sertifikaciju je kreditni izveštaj i svakodnevno praćenje od strane Coface Srbija.

Stranke i poslovni partneri vlasnika sertifikata dobijaju: veću bezbednost poslovanja, veće poverenje, lakše i brže poslovno odlučivanje sa manje rizika.

Na našem sajtu možete se upoznati sa kompletnom ponudom naših usluga iz oblasti zaštite od požara i oblasti bezbednosti i zaštite na radu, novim proizvodima u našoj ponudi, pratiti najnovije vesti iz naše branše, izmene zakonskih propisa, kao i dostignuća i inovacije naših stručnjaka.

 
© 2015. Vatrosprem Inovacije