+381 11 2761 636
Dunavska 97, 11000 Beograd, Srbija
English    Srpski
Pratite nas:

Vatrosprem Inovacije :: Vesti

Nalazite se ovde:

Uskoro u Hanoveru počinje velika sajamska manifestacija ’’Interschutz 2015’’

Datum: 03.06.2015.

interschutz

Najveći svetski sajam za zaštitu od požara i katastrofa, spašavanje i bezbednost "Interschutz 2015" održaće se u periodu od 8. do 13. juna 2015. godine u nemačkom gradu Hanoveru, saopštio je "ProExpo".

Sajam se održava jednom u pet godina, i tako već 50 godina, a prethodna izložba 2010.godine u Lajpcigu zabeležila je 1.350 izlagača i 125.000 stručnih posetilaca. U junu u Hanoveru posetioce očekuje rekordnih 1.400 izlagača iz 49 zemalja koji će svoje inovativne proizvode i rešenja prezentovati na površini od čak 100.000 m2.

Od svog osnivanja "Interschutz" je izazivao ogromno interesovanje jedinstvene mešavine komercijalnih i nekomercijalnih izlagača. Ovi prvi dolaze kako bi predstavili najnovije inovacije, a profesionalni vatrogasci i spasioci prikazuju najmoderniju opremu i sisteme, i to u akciji na poligonu za demonstracije.

"Interschutz 2015" će još jednom biti prava destinacija za sve one koji žele da vide najnovije proizvode, ostvare nove poslovne kontakte i podele informacije i znanje sa srodnim stručnjacima. Ubeležite ovaj datum i spremite se za budućnost.

Ponuda sajma je podeljena u četiri tematske oblasti:

- Protivpožarna zaštita - vatrogasna vozila i oprema, tehnologija i agensi za gašenje požara, instalacije i oprema za vatrogasne stanice;

- Zaštita u vanrednim situacijama - specijalna vozila i oprema za zaštitu od poplava, zemljotresa i drugih prirodnih katastrofa, oprema i sredstva za spasilačke intervencije;

- Spašavanje - vozila i oprema za spašavanje, hitne intervencije, prvu medicinsku pomoć;

- Bezbednost i prevencija - sistemi lične i kolektivne zaštite, uređaji za merenje i detekciju, bezbednosni, kontrolni i signalni sistemi, oprema za nadzor, preventivna građevinska oprema.

© 2015. Vatrosprem Inovacije :: Web Dizajn New Web