+381 11 2761 636
Dunavska 97, 11000 Beograd, Srbija
English    Srpski
Pratite nas:

Vatrosprem Inovacije :: Politika privatnosti

Nalazite se ovde:

Politika privatnosti

  • Sajt vatrospremdoo.rs privatnost svojih korisnika shvata veoma ozbiljno. Iz razloga što prikupljamo različite vrste informacija o korisnicima, želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo Vaše podatke.
  • Prikupljanje podataka
    Prilikom pregledanja sajta vatrospremdoo.rs ne prikupljaju se nikakve informacije. Međutim, prilikom online kontakta neophodno je da od naših korisnika prikupimo odgovarajuće informacije u cilju pružanja što kvalitetnije usluge. Tom prilikom od Vas možemo zahtevati da nam dobrovoljno date neke lične informacije, kao što su: ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte i sl.
  • Upotreba informacija
    Svi prikupljeni podaci od naših korisnika se čuvaju u cilju obezbeđivanja kvalitetne usluge. Takođe, ako nam date svoju adresu elektronske pošte, ili ste već to pre učinili, možda ćemo Vam slati obaveštenja i najave elektronskom poštom. Molimo da primite na znanje da Vaš broj telefona kao i adresa elektronske pošte neće biti deljenja sa našim poslovnim partnerima niti sa bilo kojim trećim licima.
  • Izmene politike privatnosti na internet stranicama sajta vatrospremdoo.rs
    Sve izmene naše izjave o privatnosti biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo našim korisnicima.

poslednja izmena 30.11.2015.godine.

© 2015. Vatrosprem Inovacije :: Web Dizajn New Web